Gordon Elliott and Thatsy

pic : https://twitter.com/gelliott_racing

Треньорът Gordon Elliott с четири победителя днес в Navan

За треньорът Gordon Elliott днес бе прекрасен ден , тъй като четири от конете , който тренира достигнаха до победите в гонките си. Пръв това направи  ирландският кон ”Milan Native” печелейки първото състезание за деня ”Ladbrokes Where The Nation Plays Maiden Hurdleс дистанция -2m .

В следващата гонка това стори победителят от  ”Grand National Handicap Chase ”4m2½f    ”Tiger Roll”с жокей Keith Donoghue, печелейки с коеф 25 в bet365.

Победите продължиха в гонка номер 5 , където фаворита ”Ucello Conti” от Франция се пребори с конкуренцията и се окичи с първото място. Последният подвиг за деня постигна ”Thatsy”, който беше поставен и той като фаворит от букмейкърите преди старта на надпреварата.

Не е изненадващо, че след успеха си днес ” Tiger Roll ”вече е  фаворит с коеф.12 , за да стане първият след Red Rum преди 45 години, National отново .

Елиът също е фаворит на 13-8, за да бъде отново най-добрият треньор на фестивала, след като спечели наградата миналата година с осем победители. Той е оседлал 22 победители от Челтнъм.